Gelegenheidskleding 

nu met 70% Korting!

Welke look je ook in gedachten hebt, bij bruidsmode en trouwpakken Nederland kun je kiezen voor trouwjurken in elke stijl van de mooiste eersteklas Italiaanse merken. Uiteraard adviseren we je graag, zodat de trouwjurk die je kiest honderd procent bij jou past. Bekijk ons aanbod en kom jouw favoriet passen in onze winkel. We zien je graag verschijnen!


Speciale prijzen op deze topmerken gelegenheidskleding dames collecties nu 70% Korting!

Deze gelegenheidskleding zijn al afgeprijsd met 70% Korting!

Collezione di Santerello

De mooiste gelegenheidskleding met de beste prijzen van Nederland, bewonder de bruidsmoeder collectie van Santerello.

Santerello : FEESTMODE VOOR DAMES

De collectie van Santerello bestaat uit prachtige en betaalbare feestmode. De collectie bestaat uit prachtige pakjes en jurkjes voor de moeder van de bruid of bruidegom, lange avondjurken voor een spetterend gala of een andere bijzonder gelegenheid.

Santerello Couture

De mooiste gelegenheidskleding met de beste prijzen van Nederland, bewonder de bruidsmoeder collectie van Santerello Couture.

Santerello Couture: FEESTMODE VOOR DAMES

De collectie van Santerello Couture bestaat uit prachtige en betaalbare feestmode. De collectie bestaat uit prachtige pakjes en jurkjes voor de moeder van de bruid of bruidegom, lange avondjurken voor een spetterend gala of een andere bijzonder gelegenheid.

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli: FEESTMODE VOOR DAMES

De collectie van Linea Raffaelli bestaat uit prachtige en betaalbare feestmode. De collectie bestaat uit prachtige Jurkjes en jasjes voor de moeder van de bruid of bruidegom, lange avondjurken voor een spetterend gala of een andere bijzonder gelegenheid.